У Вінниці затримано телефонного мінера готелю
У Вінниці працівники поліції затримали вінничанина, який зателефонував у поліцію та повідомив про замінування готелю «Південний Буг»
2017-01-03 12:37:00

Нетверезого правопорушника поліцейські затримали біля «замінованої» ним будівлі. За такий жарт йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

2 січня о 3.30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що в приміщенні готелю «Південний Буг» закладено вибухівку.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, евакуйовувати з приміщення готелю правоохоронцям нікого не довелося, оскільки «мінер» був затриманий біля цього ж готелю відразу після дзвінка. Ним виявився 23-річний вінничанин.

Як з’ясувалося, молодий чоловік хотів винайняти кімнату в готелі, але адміністратор закладу відмовила йому через стан надмірного сп’яніння. Це обурило відвідувача, і він вирішив помститися, повідомивши поліцію про замінування приміщення готелю.

За таке правопорушення «мінеру» загрожує покарання до 6 років позбавлення волі. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди.Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль