У вінницькому парку збирали кошти для онкохворих дітей (ФОТО)
Такі акції продовжаться і наприкінці літа організатори передадуть кошти онкохворим дітям
2016-07-09 19:19:12

У парку «Хімік» у п'ятницю, 8  липня, відбулася акція у рамках проекту «Незламні вінничани». Її головним героєм став вінницький пародист Dzidzio, а організували акцію депутат вінницької міської ради Ганна Давиденко , її помічник, волонтер,  Юлія  Піску нова та вінницька журналістка Аріна Кантоністова.

Участь в акції взяли вінничани не лише з району «Замостя», а й з інших районів. Акція почалася о 15 годині, а завершилася о 21-45 яскравим фаер-шоу.

У рамках акції для дітей організували конкурси, були лялькі-велетні, цікава конкурсна програма.

«Скільки саме коштів ми зібрали поки сказати важко, бо скриньки ще закриті. Але такі акції, спрямовані на підтримку онкохворих дітей продовжуватимуться, і наприкінці серпня ми проведемо масштабну акцію, тоді і підрахуємо всі кошти і передамо їх на лікування онкохворим дітям. До мене на прийом приходять багато людей з проханням допомогти з лікуванням онкохворим діткам, тому такі акції є важливими, оскільки об'єднують небайдужих людей навколо світлої ідеї та добрих справ»,-повідомила організатор акції , депутат Вінницької міської ради Ганна Давиденко в ексклюзивному інтерв»ю нашому сайту.

Такі акції у парку «Хімік» проводитимуть щотижня. 12 червня  у парку провели генеральне прибирання  і з того часу вже встигли провести наукове шоу, конкурси та майстер-класи.

Нагадаю, що у парку вінницька міська влада дала дозвіл на будівництво церкви УПЦ КП, але територія церкви за планом займатиме 30 соток. Жителі навколишніх будинків проти будівництва церкви у парку і хочуть зберегти парк як місце відпочинку. 

 


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди.Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль