У Вінниці зловлений за кермом чужого авто викрадач каже що не винен
Правопорушником виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки, пограбування та викрадення автотранспорту 29-річний вінничанин
2016-11-03 10:35:00

2 листопада у одному з дворів на вулиці К. Маркса на місці злочину був затриманий автокрадій. Зловмисника, який намагався виїхати з двору багатоповерхівки на автомобілі «ВАЗ 2106», затримав власник автівки з товаришем та викликав поліцію.

Близько 22.00 власник автомобіля «ВАЗ 2106» разом зі своїм товаришем курив на балконі. Тут він побачив, що хтось намагається виїхати з двору на його машині. Чоловіки встигли вибігти на вулицю та зупинити автомобіль. Чоловіка, який був за кермом, витягнули з машини та викликали поліцію.

Під час огляду машини у салоні працівник поліції виявили акумулятор. Як з’ясувалося, його зловмисник викрав з машини, що стояла неподалік від викраденої.

Правопорушником виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки, пограбування та викрадення автотранспорту 29-річний вінничанин. Своєї вини він не визнає, від пояснень відмовляється.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди. Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль