У Вінниці завершили реконструкцію художнього музею
Про це повідомляє Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької облдержадміністрації.
2017-01-03 11:12:00

Реалізація інвестиційного проекту культурного спрямування на Вінниччині здійснювалась при співфінансуванні з обласного бюджету у сумі 239,7 тис. грн за фінансової допомоги держави із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 2138,5 тис. грн. 

Тож завдяки спільним зусиллям у 2016 році завершено роботи по реконструкції будівлі Вінницького обласного художнього музею.

Приміщення художнього музею розташоване на території архітектурного комплексу ХVІІ століття «Мури». В результаті проведення технічного обстеження було виявлено незадовільний стан несучих конструкцій будівлі з прибудовою, які потребували проведення робіт з реконструкції.

З метою безпечної експлуатації будівлі виконано посилення зовнішніх стін металевими тяжами та пошкоджених перемичок; заміну конструкцій і покрівлі; зовнішнє утеплення та оздоблення.

Реалізація проекту дозволила привести будівлю обласного музею у безпечний стан, придатний до використання; забезпечити нормальні умови для збереження художніх цінностей; створила умови для розвитку культурного простору Вінниччини; збільшила привабливість музею для туристів та екскурсантів, що відвідують Вінницю.


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди.Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль