До Вінниці прибули донецькі разом з міністром
До Вінниці на виїзну нараду прибула делегація з Донецької області разом з Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою
2016-09-16 13:10:00

Гості переймали досвід нашого міста щодо роботи у напрямку соціального захисту, надання послуг тощо. Вчора вони відвідали центр реабілітації «Гармонія», а сьогодні познайомилися з роботою Прозорого офісу міської ради. 

Наше місто досить часто приймає гостей не лише з різних куточків України, а й з-за кордону. Одним із напрямків, із яким приїздять делегації, є робота вінницьких Прозорих офісів та надання у них адміністративних і соціальних послуг населенню. Сьогодні з вінницьким досвідом знайомиться делегація з Донецької області.

«У складі делегації – керівники органів соціального захисту населення Донецької області, це – тридцять одна людина. У липні я відвідував Краматорськ, і тоді ми домовились, що проведемо такий виїзний семінар на базі Вінниці, щоб ознайомитися з передовими методиками обслуговування громадян», – каже Міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Після екскурсії Прозорим офісом, представники делегації зустрілись з міським головою Сергієм Моргуновим. «Якщо територіальні громади будуть між собою ділитися досвідом і впроваджуватимуть його, ми матимемо позитивний результат. Будуть розвиватись як області, так і держава  в цілому. Адже від нас самих  залежить, у якій державі ми житимемо. Ні для кого не секрет, що місцеве самоврядування є основою держави, – каже Сергій Моргунов. – Щодо соціального захисту, то саме Андрій Олексійович був ініціатором того, щоб на базі районних адміністрацій були створені Центри надання адміністративних послуг. Над цим працювала вся наша команда. Тепер люди можуть отримати якісні послуги безпосередньо на місці, адже для цього не потрібно їхати з одного кінця міста в інший та стояти в чергах».

Заступник  голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Стокоз зазначив, що приїхав до Вінниці за корисним досвідом. «Наша Донецька область – одна з найбільш непростих, адже на її території сьогодні відбувається антитерористична операція. Тому питання соціального захисту для нас сьогодні на одному з перших місць, адже у нас 628 тисяч переселенців, є постраждалі внаслідок бойових дій,  воїни АТО, інваліди. Всі ці події призвели до того,  що у нас колосальний тиск на ринок соціальних послуг. А у Вінниці ми сподіваємось отримати досвід по організації надання соціальних послуг для громадян. Я вважаю, що він є безцінним. Ми максимально робитимемо все для того, щоб втілити це у своїй області. Найгострішою проблемою є вирішення питань з вимушено переміщеними особами. Завдання влади – це максимально швидко надати їм весь комплекс послуг, аби ці люди мали змогу інтегруватися в мирне життя.  На сьогоднішній день для нас є орієнтиром саме Прозорі офіси Вінниці. Адже вони вирішують великий комплекс питань, працюють максимально швидко, і якісно надають послуги населенню», – каже Ігор Стокоз.


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Samsung WF702U2BBWQ
КУПИТЬ
13795.50
Bosch WLO 20260
КУПИТЬ
13329.50
Bosch WVH 28421
КУПИТЬ
21424.00
Bosch WAE 20391
КУПИТЬ
7710.00
Whirlpool AWE 72360 P
КУПИТЬ
6832.07
Apple MacBook Pro MJLU2
КУПИТЬ
70779.00

РОЗПОВІСТИ ДРУЗЯМ

НОВИНИ ЗА ТЕМОЮ

Апеляційний суд Вінничини відмазав дружину даїшника Льопи

Апеляційний суд Вінничини "відмазав" дружину даїшника Льопи

Та лишив вирок суду першої інстанції у силі

21.09.2016 20:13
Вінницька поліція розшукує зловмисника за розбій(ФОТО)

Вінницька поліція розшукує зловмисника за розбій(ФОТО)

Вінницьким відділом поліції ГУНП у Вінницькій області розшукується за підозрою…

21.09.2016 18:38
Зробили добру дорогу? Владу Вінниці просять про світлофор

Зробили добру дорогу? Владу Вінниці просять про світлофор

Вінничани бідкаються, що на відремонтованому участці дороги побільшився…

21.09.2016 18:27
Старіють вінницькі наркомани. З кіло коноплі затримано 77-річного діда

Старіють вінницькі наркомани. З кіло коноплі затримано 77-річного…

Під час проведення заходів по розкриттю крадіжки правоохоронці на території…

21.09.2016 16:12

Зайди. Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль