У церквах Вінниці моляться за Кирила під наглядом двуголових орлів
Вінничани у соцсітях обурюються тим, що богослуслужіння починаються з молитви за здоров'я патріарха кіріла та "мир во всєя русі"
2016-11-03 09:44:00

Насправді, про що можна казати, якщо Народний депутат України, один з керівників пропрезидентської фракції у Верховній Раді Анатолій Матвієнко, який задекларував у власності будівлю храму Успіння Пресвятої Богородиці в селі Бирлівка Бершадського району, передає церкву на баланс сільської ради з умовою, щоб там служив Московський патріархат!?

"Волею долі опинилася на Богослужінні у Вінницькій церкві Стрітення Господнього що на Електромережі. Я не знала, що це церква московського патріархату, але коли почалася служба все стало зрозуміло. Волосся рухалося на голові, коли почула за що вони моляться: за здоров'я патріарха кіріла, за мір во всєя русі!!!! В той час, коли в українських церквах моляться за загиблих та поранених, за переселенців, за хлопців на передовій, за полонених за мир в Україні. Уявляєте собі, що українці, наші співвітчизники під час війни з окупантом, після революції гідності просять здоров'я кадебісту гундяєву - людині, яка благословляє виродків на війну з Україною", - пише у фейсбук вінничанка Галина Рудик.

"А ще мені стало зле, коли подивилася на люстру. По всьму периметру люстри безцеремонно повсідалися двохголові орли (на фото це добре видно). Свою паству заблудших овець пильно пасуть імперські чудовиська.
І таких церков по Вінниці хто може підказати є скільки?"

"Чи може в нас закінчитися війна, якщо маса людей ходить до храму окупанта. Люди, що з вами? Коли ж ви почнете думати? Коли ж ви почнете розуміти, що церква московського патріархату - троянський кінь з пропагандистами кремля. 
Закликаю людей, які ще не втратили здатність мислити, якщо ви патріоти і бажаєте миру в Україні не ходіть до московських попів, не цілуйте їм рук, не робіть собі ганьби. Ходіть в українські церкви, ініціюйте перехід церков до Київського патріархату", - закликає пані Галина.


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди.Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль