Гаджети, які частіше за все порівнюють у інтернеті
Популярна електроніка, яку порівнювали між собою українці напередодні свята закоханих
2017-02-15 10:37:59

Часто до прийняття рішення про подарунок не вистачає лише остаточного порівняння товару з аналогічними. Фахівці Price.ua визначили, які саме товари найчастіше українці порівнюють між собою при купівлі електроніки перед Днем святого Валентина.

За основу дослідження було взято період з 1 по 13 лютого. 

Смартфони

Напередодні Дня всіх закоханих лідерами продажів серед смартфонів були бюджетні Xiaomi і Meizu. Найчастіше покупці порівнювали моделі саме китайських виробників в ціновій категорії від 2 700 до 4 800 грн.

Серед продукції Apple, найпопулярнішим виявився смартфон iPhone 5S. Найбільшу конкуренцію йому становила продукція від HTC і Lenovo.

Ноутбуки

Серед ноутбуків найбільшим попитом користувалися моделі від Lenovo і Asus. На частку цих брендів припадало до 70% всіх порівнянь у категорії. Покупці зупиняли свій вибір на ноутбуках з співвідношенням «ціна-якість» в діапазоні 6 000 – 7 000 грн. 

Флагманом продажів у Apple в кінці 2016 року була модель Macbook AIR MMGF2. В преміум сегменті її порівнювали тільки в рамках лінійки цього виробника.

Планшети

ТОП-3 виробника у категорії планшетів - Lenovo, Samsung і Xiaomi. Причому на частку Lenovo припадало близько 40% від усіх порівнянь в цій категорії.

«Можна судити про популярність товару виходячи з обсягів продажів, але нам хотілося дізнатися, з яких змінних будується остаточний вибір подарунка у покупців», - розповідає Ксенія Левченко, директор з продажу Price.ua.


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди.Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль