У Вінниці облагородять майданчик біля озера по Ватутіна
12 червня розпочався капітальний ремонт території біля озера в районі автостанції «Східна» по вулиці Ватутіна
2017-06-14 10:38:19

Тут планують встановити дитячий майданчик, відремонтувати тротуар, облаштувати велодоріжку та освітлення. А також – оновити зону відпочинку: привести до ладу пляж, відремонтувати пірс, встановити лавочки, урни тощо.

Минулого року у Вінниці розпочали впорядковувати два озера в мікрорайоні Тяжилів. Одне з них, – біля кінцевої зупинки тролейбусу, – було впорядковано в рамках проекту «Родинне озеро Тяжилів», який став одним з переможців програми «Бюджет громадських ініціатив».  Друге озеро розташовано біля автостанції «Східна». Торік тут було зроблено очистку днища водойми, відремонтовано гідроспоруду та замінено бетонні плити, якими укріплено берега. Цієї весни у водойму запустили рибу. Це було зроблено на прохання мешканців навколишніх будинків, які минулого року звернулися з цим питанням до міського голови Сергія Моргунова.​ Тепер працівники комунальних служб приступили до виконання робіт з благоустрою біля озера.

«12 червня стартували роботи по капітальному ремонту території біля озера, що по вулиці Ватутіна біля автостанції «Східна». Тут буде заасфальтовано тротуар до озера та до зони відпочинку, загалом – 620 м2 , встановлено десять опор освітлення. Приведуть до ладу зону відпочинку, а саме, відремонтують пірс, встановлять лавки, урни тощо», – каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко.


Автор: Андрій Літвінов (+380509467564)
Поширити: Facebook share Twitter share Google share

Зайди.Порівняй. Придбай.

Розмістити вакансію

Продати автомобіль